Родителите на Кати Пери се притеснявали дъщеря им да не стане проститутка

Кати Пери е била дете на много строги родители.Взискателността им се дължала на силните опасения, които изпитвали дъщеря им да не стане проститутка. Непослушната Кати нон-стоп държала на щрек Кейт и Мери Хъдсън, които на всичко отгоре били и

2010-08-01 14:22:41
Родителите на Кати Пери се притеснявали дъщеря им да не стане проститутка
Кати Пери е била дете на много строги родители.Взискателността им се дължала на силните опасения, които изпитвали дъщеря им да не стане проститутка.

Непослушната Кати нон-стоп държала на щрек Кейт и Мери Хъдсън, които на всичко отгоре били и дълбоко религиозни.

Пери споделя, че на много от приятелите й, им било доста чудно как момиче възпитавано от толкова консервативни родители е станала такова лошо момиче. :)

Най-големият ужас за родителите й била песента- "I Kissed A Girl". Явно животът на щурата Кати никак не се нрави на майка й и баща й.Последното нещо, с което ги скандализирала било участието й в лентата "The Smurfs".Пери озвучава Смърфет в нов анимационен филм, базиран на филмчето от 80-те. Като малка й било забранено да гледа тази анимация.Причината била, че Кейт и Мери не харесвали посланията и героите, които участвали в любимото на много деца филмче.Притеснявали се, че то ще повлияе зле на дъщеря им, и за това не й позволявали да го гледа.

Вече пораснала Кати е щастлива, че може да се наслаждава на всичко, което като малка не е могла да има заради глупавите предразсъдъци на родителите й. Знае, че с поведението си ги изкарва извън нерви, но какво пък толкова.Вече е голяма, сама изкарва парите си и не прави чак толкова неприемливи неща.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия